top of page

Udvikling og salgstræning

Nordic Hunters tilbyder forskellige former for salgstræning. Vi træner både sælgere, phonere og dig der ikke sælger til dagligt. 

Vi har mange års erfaring med blandt andet oplæring af både nye og erfarne sælgere. Vi bestræber os på, at gøre dig som sælger til en bedre version af dig selv hver dag. 

Telemarkering træning - telefonen skal være din ven!

Telefonen er for mange sælgere et af de vigtigste redskaber, men mange sælgere er meget tilbøjelige til, at lave de samme fejl gang på gang. Vi træner og udvikler bl.a. i følgende: 

  • Mødebooking

  • Stemmetræning

  • Smil i telefonen

  • Brug kropssprog i telefonen

  • Match kunden i telefonen

  • At gennemføre salget

Book et foredrag eller en en-til-en session og få mere ud af hver samtale. 

Foredragets varighed: 45-60 minutter

The way of speaking

Teknikken mange i salgsverdenen gør brug af, får kunderne til at føle sig trykke. Skal du have mere ud af hver kunde, er det vigtigt at få tingene sagt på den rigtige måde. Vil du lære de simple teknikker bag, så book en session med os. Vi sætter os grundigt ind i jeres forretning og produkt forud for træningen og klæder dine ansatte på, til at give din forretning mere på bundlinjen. 

Husk kunden og læs kropssproget 

Mange sælgere er tilbøjelige til, at være meget koncentrerede om, at fortælle om deres produkt, at de glemmer kunden. Husk, at stille spørgsmål til kunden og involver din kunde i salgsmødet.

Vær opmærksom på din kunde, læs signalerne og giv kunden en bedre oplevelse. Husk dit eget kropssprog - din kropsholdning, dit håndtryk måden du taler på har alt sammen indflydelse på, om kunden vælger dig fremfor andre. 

Book et foredrag eller en en-til-en session og få mere ud af hver samtale. 

Foredragets varighed: 45-60 minutter

bottom of page